SZTE - ETR - 'Vadhús és feldolgozása' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Vadhús és feldolgozása
Kurzus kódja: LVALB1121/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős)))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Vadhús és feldolgozása
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Bajúsz Ildikó.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza