Kurzus címe: | Vadhús és feldolgozása |
Kurzus kódja: | LVALB1121/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős))) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Vadhús és feldolgozása |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Bajúsz Ildikó. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |