Kurzus címe: | Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NEMAA011/1 (NEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Eszes Ferenc Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 6 |
Óraszám: | Heti 3 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |