Kurzus címe: | Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NEMAN022/2 (NEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |