SZTE - ETR - 'Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
Kurzus kódja: NEMAT241/1 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza