| Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea. | 
| Kurzus kódja: | NEMAT241/1 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag)) | 
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium | 
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) | 
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) | 
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea. | 
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 | 
| Kötelező: | Kötelező | 
| Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. | 
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet | 
| Kreditek száma: | 5 | 
| Óraszám: | Heti 2 | 
| Maximális létszám: | -1 | 
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |