| Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy. | 
| Kurzus kódja: | NEMAT242/5 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag)) | 
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás | 
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) | 
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) | 
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy. | 
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 | 
| Kötelező: | Kötelező | 
| Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. | 
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet | 
| Óraszám: | Heti 2 | 
| Maximális létszám: | 25 | 
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |