SZTE - ETR - 'Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
Kurzus kódja: VALB2102/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Horváthné dr. Almássy Katalin.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 20

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza