Kurzus címe: | Vadhús és feldolgozása |
Kurzus kódja: | VALB1121/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Vadhús és feldolgozása |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Bajúsz Ildikó. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 20 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |