| Kurzus címe: | Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Kurzus kódja: | LETHA042/V (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Gerő László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |