SZTE - ETR - 'Üzemek és berend. hig.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Üzemek és berend. hig.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Kurzus kódja: LETHA022/1 (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Üzemek és berend. hig.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Gerő László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 4
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza