Kurzus címe: | Élip. műveletek és berend. 3. |
Kurzus kódja: | LETKA043/1 (LETK (Állati és növényi szakirány közös modul)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. műveletek és berend. 3. |
Javasolt legkorábbi félév: | 8 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Hodúr Cecília Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 5 |
Óraszám: | Félévre 20 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |