SZTE - ETR - 'Édesipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Édesipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: LETNA012/1 (LETN (Növényi eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Édesipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 8
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Gyimes Ernő Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 10
Óraszám: Félévre 25
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza