Kurzus címe: | Sütőipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | LETNA011/V (LETN (Növényi eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 10 |
Óraszám: | Félévre 30 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |