SZTE - ETR - 'Élelmiszerkémia 3.' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerkémia 3.
Kurzus kódja: LETTA113/V (LETT (Törzsképzés))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerkémia 3.
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Horváthné dr. Almássy Katalin.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza