Kurzus címe: | Élip. mikrobiológia 1. |
Kurzus kódja: | LETTA131/V (LETT (Törzsképzés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. mikrobiológia 1. |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Soós József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 5 |
Óraszám: | Heti 20 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |