SZTE - ETR - 'Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NETAA037/1 (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Eszes Ferenc Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza