Kurzus címe: | Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NETAA037/1 (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Eszes Ferenc Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |