SZTE - ETR - 'Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NETAA022/V (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Heti 3
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza