SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NETAA013/V (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 10
Óraszám: Heti 5
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza