Kurzus címe: | Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NETAA015/1 (NETA (Állati eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Fenyvessy József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 10 |
Óraszám: | Heti 5 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |