Kurzus címe: | Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | NETHA151/V (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Bara Tamásné Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 7 |
Óraszám: | Heti 3 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |