SZTE - ETR - 'Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
Kurzus kódja: NETHA151/V (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Bara Tamásné Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 7
Óraszám: Heti 3
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza