| Kurzus címe: | Élip. mikrobiológia 1. gyak.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
| Kurzus kódja: | NETKOA102/V (NETKO (Élip. környezetgazd. szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élip. mikrobiológia 1. gyak.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Soós József Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Óraszám: | Heti 3 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |