Kurzus címe: | Bioszenzorok és GMO élelmiszerek |
Kurzus kódja: | VALB1131/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Bioszenzorok és GMO élelmiszerek |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Mikor: | Csütörtök 15:50-17:30 |
Hol: | I. ea. |
Oktató(k): | Soós József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 60 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |