SZTE - ETR - 'Bioszenzorok és GMO élelmiszerek' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
Kurzus kódja: VALB1131/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Mikor: Csütörtök 15:50-17:30
Hol: I. ea.
Oktató(k): Soós József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 60

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza