Kurzus címe: | Bevezetés a molekuláris izomkutatás módszertanába |
Kurzus kódja: | XA0021-AOK2 (XANPT (Általános művelő, Nyelv, Pedagógia, Testnevelés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Beszámoló ötfokozatú |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Általánosan művelő tárgyak kredites |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Szabadon választható |
Oktató(k): | Görbe Anikó Dr., Zádor Ernő Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Kreditáló Tanszék |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 3 |
Leírás: | A kurzus zároltan látható az ETR rendszerben, így kurzusfelvétel Dr. Zádor Ernő által adott igazolás birtokában Dr. Görbe Anikó tanulmányi felelősnél A kurzus keretében a hallgatók megismerkednek az izomkutatásban használt néhány alapvetõ morfológ |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |