| Kurzus címe: | Környezeti higiénia |
| Kurzus kódja: | EHIA013/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Környezeti higiénia |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 1 |
| Óraszám: | Heti 1 |
| Maximális létszám: | -1 |