| Kurzus címe: | Vadhús és feldolgozása |
| Kurzus kódja: | LVALB1121/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős))) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Vadhús és feldolgozása |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Bajúsz Ildikó. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |