| Kurzus címe: | Bioszenzorok és GMO élelmiszerek |
| Kurzus kódja: | VALB1131/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Bioszenzorok és GMO élelmiszerek |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Mikor: | Csütörtök 15:50-17:30 |
| Hol: | I. ea. |
| Oktató(k): | Soós József Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 60 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |