Kurzus címe: | Élelmiszerallergia |
Kurzus kódja: | VALB2131/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszerallergia |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Mikor: | Mikrobiológia lab. |
Hol: | Szerda 14:55-16:35 |
Oktató(k): | Krisch Judit Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 40 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |