SZTE - ETR - 'Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
Kurzus kódja: VALB2211/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Véha Antal Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 20

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza