| Kurzus címe: | Száraztészta előállítás | 
| Kurzus kódja: | VALB2141/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) | 
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés | 
| Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) | 
| Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) | 
| Tárgyelem megnevezés: | Száraztészta előállítás | 
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött | 
| Kötelező: | Kötelezően választható | 
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. | 
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet | 
| Kreditek száma: | 2 | 
| Óraszám: | Heti 2 | 
| Maximális létszám: | 20 | 
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |