Kurzus címe: | Élelmiszeripari műveletek alapjai gy. |
Kurzus kódja: | NMGAT202/1 (NMGA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszeripari műveletek alapjai gy. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Hodúr Cecília Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |