SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari műveletek alapjai gy.' című kurzus adatai (2006/2007 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari műveletek alapjai gy.
Kurzus kódja: NMGAT202/2 (NMGA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: mezőgazdasági és élelmiszeripari gépészmérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari műveletek alapjai gy.
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Hodúr Cecília Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Óraszám: Heti 1
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 © Makay Géza