| Kurzus címe: | Élip. mikrobiológia |
| Kurzus kódja: | LVMTA092/V (LVMT (Törzsképzés)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | vállalkozó-menedzser (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élip. mikrobiológia |
| Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 5 |
| Óraszám: | Félévre 20 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |