Kurzus címe: | Iparági higiénia |
Kurzus kódja: | EHIA014/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | vállalkozó-menedzser (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Iparági higiénia |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Szabadon választható |
Oktató(k): | Gerő László Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30 | © Makay Géza |