| Kurzus címe: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Vadgazdalkodási szakirány |
| Kurzus kódja: | MMLV141 ism (MMLV (Levelező tagozat_ szakmai törzsanyag_Vadgazdálkodási szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | mezőgazdasági mérnök (A) (MFK Mezőgazdasági Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Mezőgazdasági mérnök_L [MM00_L] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Állatitermék feldolgozás; Szakirány: Vadgazdalkodási szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 8 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Pinnyey Szilárd Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Állattud. és Vadgazd.Int |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 8 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A tantárgy fő célkitúzése a mezőgazdaság jelenlegi igényeihez igazodó, az önálló vállalkozást segítő, mind a termelő, mind a feldolgozó számára hasznos élelmiszerhigiéniai ismeretanyag átadása a hallgatóknak. |