SZTE - ETR - Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2006/2007 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEHSZA016/1:
Általános higiénia
(_Előadás, _Kollokvium).
Nagymajtényi László Dr.
LEHSZA022/1:
Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr., Téren József Dr.
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LEHSZA023/1:
Személyi higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Kalmárné dr. Tombácz Zsuzsanna
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEHSZA061/1:
Diplomatervezés-, készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
LEHSZA028/1:
Hatósági ellenőrzés
(_Előadás, _Kollokvium).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA031/1:
Jogi szabályozás
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyaraky Zoltán
LEHSZA032/1:
Környezetvédelmi jog
(_Előadás, _Minősítés).
Miklós László Dr.
LEHSZA048/1:
Takarítási, fertőtlenítési technológia
(_Előadás, _Minősítés).
Vörös József Dr.
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza