SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2006/2007 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB2221/1:
Adalékanyagok
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
(_Előadás, _Minősítés).
Véha Antal Dr.
LVALB2231/1:
Hungarikumok
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó P. Balázs
LVALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEMAT022/1:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó
LEMAT093/1:
Fizika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné dr. Fekete Mária
LEMAT013/1:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMAT251/1:
Élelmiszeripari gazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné dr. Forgács Judit
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAT191/1:
Méréstechnika és automatizálás
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyeviki János
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LEKOA022/1:
Energiamenedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Simon Erika
LEKOA021/1:
Környezeti menedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó P. Balázs
LEKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
(_Előadás, _Kollokvium).
Szabó Ferenc
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza