SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2006/2007 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (8. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
(_Előadás, _Minősítés).
Véha Antal Dr.
LVALB2201/1:
Libamáj felhasználása
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné dr. Forgács Judit
LVALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LETTA012/1:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LETTA121/V:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
LETTA131/V:
Élip. mikrobiológia 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LETTA051/1:
Élip. nyersanyagismeret
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LETTA113/V:
Élelmiszerkémia 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETTA094/1:
Iparstatisztika
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LETTA114/1:
Műszeres analitika
(_Előadás, _Minősítés).
Bara Tamásné Dr.
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LETTA133/V:
Élip. mikrobiológia 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LETMA031/V:
Menedzsment 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gulyás László Dr.
LETHA011/V:
Szervek szövettana; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETHA031/1:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LETMA062/1:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LETKA052/V:
Élelmiszeriparok 2. (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LETMA112/1:
Élip. műveletek és ber. 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
László Zsuzsanna Dr.
LEKOA022/1:
Energiamenedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Simon Erika
LETHA071/1:
Gyártmányfejlesztés 1.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LETMA101/1:
Gyártmányfejlesztés 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LETHA051/1:
Hulladékhaszn. az élip.-ban; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Kertész Szabolcs
LETKOA033/1:
Hulladékhaszn. az élip.-ban; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Kertész Szabolcs
LETMA164/1:
Húsipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LETAA021/V:
Húsipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LETMA151/1:
Húsipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LETAA011/V:
Húsipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LETKOA014/1:
Környezet véd. alapjai 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
László Zsuzsanna Dr.
LEKOA021/1:
Környezeti menedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó P. Balázs
LETKOA031/1:
Környezettechnika 1.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
László Zsuzsanna Dr.
LEKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
(_Előadás, _Kollokvium).
Szabó Ferenc
LETMA021/1:
Marketing 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Simon Gábor
LETMA032/1:
Menedzsment 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gulyás László Dr.
LETMA091/1:
Minőségbiztosítási rendszerek 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
LETMA161/1:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETNA021/V:
Sütőipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Tóth Lajos
LETMA141/1:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LETNA011/V:
Sütőipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LETHA041/1:
Táplálkozásbiológia 1.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LETTA097/1:
Vállalkozási ism.
(_Előadás, _Minősítés).
Müller Rudolf Dr.
LETHA022/1:
Üzemek és berend. hig.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LETKOA015/1:
Ökológia és term. véd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LETKA053/V:
Élelmiszeriparok 3. (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
LETHA042/V:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
4. évfolyam (8. félév) kurzusai:
LETMA131/1:
Csomagolástechnika
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA162/1:
Édesipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETNA022/1:
Édesipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Tóth Lajos
LETMA142/1:
Édesipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LETNA012/1:
Édesipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LETHA061/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETMA071/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETHA081/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETMA121/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETKA043/1:
Élip. műveletek és berend. 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LETMA023/1:
Marketing 3.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Simon Gábor
LETMA082/1:
Műszeres minőségell. mat. alap. 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
LETMA166/1:
Tejipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
LETAA023/1:
Tejipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LETMA153/1:
Tejipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LETAA013/1:
Tejipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LETTA096/1:
Vállalati gazdaságtan 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Müller Rudolf Dr.
LETTA096/2:
Vállalati gazdaságtan 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza