SZTE - ETR - Élelmiszermérnöki Intézet kurzusai a 2006/2007 tavaszi félévre
LVALB2221/1:
Adalékanyagok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2221/1:
Adalékanyagok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETAA037/1:
Állati term. hőkez.tartósítása; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEGTA071/1:
Ált. és műszaki kémia 1.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEGTA072/V:
Ált. és műszaki kémia 2.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak levelező 1. verzió [LEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEGTA072/1:
Ált. és műszaki kémia 2.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEGTA072/V:
Ált. és műszaki kémia 2.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA016/1:
Általános higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT081/1:
Általános mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT082/1:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/3:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/4:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/5:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NVMTA101/1:
Anyag és áruismereret 1. ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA102/V:
Anyag és áruismereret 1. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVMTA102/1:
Anyag és áruismereret 2.
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA103/V:
Anyag és áruismereret 2. ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA104/V:
Anyag és áruismereret 2. gy.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA203/V:
Baromfiip. techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA204/V:
Baromfiip. techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA225/V:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETAA022/V:
Baromfiipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA013/V:
Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA171/1:
Biokémia, biotechnológia ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA172/1:
Biokémia, biotechnológia gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT061/V:
Biológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/1:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA031/1:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA061/1:
Diplomatervezés-, készítés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
LETMA162/1:
Édesipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETNA022/1:
Édesipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA193/V:
Édesipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA194/V:
Édesipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETNA013/1:
Édesipari technol. ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA014/1:
Édesipari technol. gyak.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA142/1:
Édesipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETNA012/1:
Édesipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT152/2:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/3:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/4:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/5:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETKOA081/1:
Élelmiszerbiztonság 1.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA111/1:
Élelmiszerbiztonság 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA062/1:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA022/1:
Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA111/1:
Élelmiszeriparok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA111/2:
Élelmiszeriparok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETKA052/V:
Élelmiszeriparok 2. (A)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETKA053/V:
Élelmiszeriparok 3. (A)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA041/V:
Élelmiszerkémia 2. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA151/V:
Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA151/V:
Élelmiszerkémia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA113/V:
Élelmiszerkémia 3.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA061/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA161/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA071/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA121/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT242/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/5:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETHA081/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA121/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVMTA092/V:
Élip. mikrobiológia
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA131/V:
Élip. mikrobiológia 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA101/V:
Élip. mikrobiológia 1. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA102/V:
Élip. mikrobiológia 1. gyak.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETTA133/V:
Élip. mikrobiológia 3.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA093/1:
Élip. mikrobiológia ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA094/1:
Élip. mikrobiológia gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA094/2:
Élip. mikrobiológia gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETTA051/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT071/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA051/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA052/V:
Élip. nyersanyagismeret gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2211/1:
Fűszerek, fűszerkeverékek gyártása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETNA033/1:
Gabonaiparok; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT131/1:
Gazdasági jog
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT131/1:
Gazdasági jog ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA028/1:
Hatósági ellenőrzés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA161/1:
Higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA101/1:
Higiénia; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA051/1:
Higiéniai ellenőrzés ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB2231/1:
Hungarikumok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2231/1:
Hungarikumok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA164/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETAA021/V:
Húsipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA151/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETAA011/V:
Húsipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA041/1:
Iparági higiénia ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA042/1:
Iparági higiénia gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
MUMA031/1:
Jogi ismeretek
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
MUMA031/1:
Jogi ismeretek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
MUMA031/1:
Jogi ismeretek
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
MUMA031/1:
Jogi ismeretek
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
MUMA031/1:
Jogi ismeretek
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA031/1:
Jogi szabályozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT101/1:
Kertészet
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT101/1:
Kertészet ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT102/1:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/2:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/3:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/4:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEKOA021/1:
Környezeti menedzsment
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEKOA021/1:
Környezeti menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEKOA021/1:
Környezeti menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKOA024/1:
Környezeti menedzsment 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
NETKOA091/V:
Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2191/1:
Környezetkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2191/1:
Környezetkémia
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2191/1:
Környezetkémia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA032/1:
Környezetvédelmi jog
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2201/1:
Libamáj és toll EU konform előállítása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2201/1:
Libamáj felhasználása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2201/1:
Libamáj felhasználása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA223/1:
Malomipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA195/1:
Malomipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA196/3:
Malomipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA196/4:
Malomipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAT151/V:
Mezőgazdasági ismeretek 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT154/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAT154/2:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT031/1:
Műszaki kémia ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LETTA114/1:
Műszeres analitika
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA071/1:
Műszeres analitika ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA061/1:
Műszeres analitika ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Gyakorlati jegy)
NETKA072/6:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETKA072/7:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA062/6:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA062/7:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN022/2:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN022/3:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA191/V:
Sütőipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA011/V:
Sütőipari technol. ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA012/V:
Sütőipari technol. gyak.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA141/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN012/2:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN012/3:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETNA011/V:
Sütőipari technológia; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NETTA131/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA023/1:
Személyi higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA011/V:
Szervek szövettana; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT051/1:
Szerves és biokémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT052/2:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/3:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/4:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/5:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA048/1:
Takarítási, fertőtlenítési technológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA091/1:
Táplálkozásbiológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA041/1:
Táplálkozásbiológia 1.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA082/1:
Táplálkozásbiológia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA042/V:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA171/1:
Táplálkozásbiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVMTA094/1:
Techn. enciklopédia 2.
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NVMTA097/1:
Techn. enciklopédia 2. ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA098/1:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA098/2:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA098/3:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA098/4:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA098/5:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NVMTA098/6:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEGTA081/V:
Technológiai enciklopédia 1.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak levelező 1. verzió [LEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA166/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA226/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETAA023/1:
Tejipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA023/1:
Tejipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA205/1:
Tejipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA206/3:
Tejipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA206/4:
Tejipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA153/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA015/1:
Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA016/1:
Tejipari technológia gyak.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETAA013/1:
Tejipari technológia; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1121/1:
Vadhús és feldolgozása
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA022/1:
Üzemek és berend. hig.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETKOA015/1:
Ökológia és term. véd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA011/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1811/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1811/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1811/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1811/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1811/1:
Ökológiai gazdálkodás
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-03-30 09:30
© Makay Géza