SZTE - ETR - Markovics Erzsébet Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 őszi félévre
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (Á)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (Á)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT244/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA191/V:
Sütőipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza