SZTE - ETR - Fehér László Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 őszi félévre
LETMA062/V:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA112/V:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA011/1:
Élelmiszeripari mikrobiológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHIA041/V:
HACCP terv készítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETKOA091/V:
Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza