SZTE - ETR - Gerő László Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 őszi félévre
NGVAT082/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/4:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT061/1:
Biológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT061/1:
Biológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT062/1:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/2:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/3:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/4:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/1:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/3:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETHA104/1:
Élip. mikrobiológia 2. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT171/1:
Higénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA141/1:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA023/1:
Iparági higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT164/1:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/3:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA021/V:
Környezetvédelmi ismeretek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA014/1:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA012/V:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA042/1:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA011/V:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza