| Kurzus címe: | Magyar italtörténet |
| Kurzus kódja: | BTKÁMB051-122 (BTKÁMB (BTK Általánosan művelő virtuális szak egyszakos bölcsész modulja)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | 'Általánosan művelő és kritérium tárgyak / BTK_N (BTK Bölcsészettudományi Kar) |
| Melyik képzési programban: | Általánosan művelő és kritérium tárgyak / BTK_N [Y112_N] (E) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Választott tárgy 1. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
| Kötelező: | Szabadon választható |
| Mikor: | péntek: 14-15.30 |
| Hol: | IV. tanterem |
| Oktató(k): | Marton Szabolcs. |
| Meghirdető tanszék: | BTK Bölcsészettudományi Kar |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 44 |
| Leírás: | A kurzus a magyarok szeszesitalaival foglalkozik a honfoglalástól 1950-ig. A kurzushoz előre láthatólag tanulmányi kirándulás (bor- és sörkostólás) kapcsolódik. |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |