Kurzus címe: | Magyar italtörténet |
Kurzus kódja: | BTKÁMK031-122 (BTKÁMK (BTK Általánosan művelő virtuális szak közös modulja)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | 'Általánosan művelő és kritérium tárgyak / BTK_N (BTK Bölcsészettudományi Kar) |
Melyik képzési programban: | Általánosan művelő és kritérium tárgyak / BTK_N [Y112_N] (E) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Választott tárgy |
Javasolt legkorábbi félév: | 1 |
Kötelező: | Szabadon választható |
Mikor: | péntek: 14-15.30 |
Hol: | IV. tanterem |
Oktató(k): | Marton Szabolcs. |
Meghirdető tanszék: | BTK Bölcsészettudományi Kar |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 44 |
Leírás: | A kurzus a magyarok szeszesitalaival foglalkozik a honfoglalástól 1950-ig. A kurzushoz előre láthatólag tanulmányi kirándulás (bor- és sörkostólás) kapcsolódik. |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |