| Kurzus címe: | Vegyipari műveletek |
| Kurzus kódja: | KL071 (KL-Lev (Kémia levelező tárgyak)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | kémiatanári (T) (TTK Természettudományi Kar) |
| Melyik képzési programban: | Kémia kiegészítő_L [K504_L] (T) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Vegyipari műveletek |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Mikor: | szept. 8. 8-13, szept. 22, 8-13 |
| Hol: | Gerecs terem |
| Oktató(k): | Halász János Dr., Kónya Zoltán Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Kémiai Tanszékcsoport |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | összesen 10 óra, tömbösítve |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |