Kurzus címe: | Vegyipari műveletek |
Kurzus kódja: | KL071 (KL-Lev (Kémia levelező tárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | kémiatanári (T) (TTK Természettudományi Kar) |
Melyik képzési programban: | Kémia kiegészítő_L [K504_L] (T) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Vegyipari műveletek |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Mikor: | szept. 8. 8-13, szept. 22, 8-13 |
Hol: | Gerecs terem |
Oktató(k): | Halász János Dr., Kónya Zoltán Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Kémiai Tanszékcsoport |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | összesen 10 óra, tömbösítve |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |