SZTE - ETR - 'Biotechnológia aktuális kérdései' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Biotechnológia aktuális kérdései
Kurzus kódja: LEHSZA042/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Biotechnológia aktuális kérdései
Javasolt legkorábbi félév: 3
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Soós József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 16
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza