Kurzus címe: | Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései |
Kurzus kódja: | LEHSZA044/1 (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Maróy Péter Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 8 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |