SZTE - ETR - 'Élelmiszerbiztonság alapjai' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerbiztonság alapjai
Kurzus kódja: LEMAT181/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszerbiztonság alapjai
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza