SZTE - ETR - 'Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NEMAN014/3 (NEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Véha Antal Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza