| Kurzus címe: | HACCP terv készítése |
| Kurzus kódja: | LEHIA041/V (LEHI (Élelmiszeripari higiénia modul)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | HACCP terv készítése |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Félévre 20 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |