SZTE - ETR - 'HACCP terv készítése' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: HACCP terv készítése
Kurzus kódja: LEHIA041/V (LEHI (Élelmiszeripari higiénia modul))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: HACCP terv készítése
Javasolt legkorábbi félév: 7
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza