Kurzus címe: | Környezettechnika 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány |
Kurzus kódja: | LETKOA032/1 (LETKO (Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Környezettechnika 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Hodúr Cecília Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |